Mijn werkwijze

Ieder mens is uniek

Vanuit mijn visie dat ieder persoon anders is, help ik jou graag met het vinden van een balans tussen jouw welzijn en je gezondheid. Wat voor jou gezondheid of een gevoel van welbevinden betekent, hoor ik graag van jou. Dit is namelijk niet voor iedereen gelijk. Zo gaan we samen actief aan de slag om bij Acupunctuur Gorinchem gericht aan een oplossing te werken die specifiek voor jou uitkomst biedt. Ik kan goed luisteren en vanuit mijn oprechte interesse bied ik jou passende hulp om de controle over jezelf terug te krijgen en de strijd met jouw klachten aan te gaan.

Pijnklachten behandelen

Hoe iemand pijn ervaart, is heel persoonlijk. Daarom is een behandeling nodig die helemaal is toegespitst op wat jij nodig hebt. Het hebben van pijn is van grote invloed op je dagelijkse doen en laten en het kan je enorm in de weg zitten. Als acupuncturist gebruik ik de acupunctuur technieken van master Tung en dr. Tan om jou snel van je (acute) pijnklachten af te helpen. Voor een optimaal resultaat is het meestal nodig dat ik je een aantal keren behandel. Wel kun je na de eerste behandeling al verbetering waarnemen. Een teken dat de acupunctuur zijn werk doet.

Neem contact met mij op
Heb je interesse in een behandeling bij mij of heb je vragen, vul dan mijn contactformulier in en neem vrijblijvend contact met mij op. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder als acupuncturist in Gorinchem.