Ervaringen van mijn cliënten

De afgelopen jaren heb ik in mijn praktijk cliënten geholpen bij de meest uiteenlopende klachten. Hieronder lees je hun ervaringen:

Henriette over haar ervaring met mij:
“Ik vond jouw behandeling voor mijn pijnlijke knie goed! Ik heb er veel baat bij gehad en vond je erg vriendelijk.”

Caroline over haar behandeling:
“Ik weet niet hoe je het doet, maar voor het eerst sinds 2019 heb ik geen pijn in mijn arm. Ik kan zelfs een kopje van de 2e plank pakken zonder kreunen. En mijn eigen haar weer föhnen. Hier wordt je blij van!”

Leny over haar ervaring:
“Enige tijd geleden ben ik bij Mareille geweest voor een behandeling. Mareille stelde me erg op mijn gemak en het was een fijne behandeling. Alles werd uitgebreid besproken en uitgelegd. Mijn darmen zijn weer gezond en in mijn hoofd is het een stuk rustiger.
Mareille weet goed waar ze mee bezig is en verdiept zich in elk aspect.”

Arno over zijn ervaring:
“De pijn klachten namen onder de duur van de behandeling al flink af. Ik verbaasde me vooral hoe goed ik sliep na de sessies. Mareille heeft een professionele houding. Ik voelde me serieus genomen en in goede handen.”

Saskia over haar behandeling:
“Ik heb al jarenlang last van eczeem en al het mogelijke al geprobeerd. Sinds ik bij Mareille onder behandeling ben, heb ik er een stuk minder last van. Ze is zeer professioneel maar ook heel toegankelijk waardoor het makkelijker wordt je gevoelens te uitten.”

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.