Acupuncturist in Gorinchem – Mareille Buisman

Mijn naam is Mareille Buisman en vanuit mijn eigen praktijk Acupunctuur Gorinchem behandel ik sinds 2011 cliënten met behulp van verschillende behandelmethodes. Dit biedt mij de kans om zoveel mogelijk cliënten te helpen om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Vanaf 2015 doe ik dat ook met behulp van acupunctuur.

Balans tussen plezier en gezondheid

Nadat ik jaren geleden zelf te maken kreeg met een chronische ziekte, ben ik gaan zoeken naar een goede balans tussen plezier en mijn gezondheid. Dit heb ik weten te vinden door mij te verdiepen in de werking van het lichaam en de manier waarop het functioneert. Hierbij raakte ik overtuigd van de kracht en werking van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Hoewel de inzichten complex waren, wisten ze mij op hetzelfde moment ook te overtuigen door hun eenvoud.

Klachten bepalen de kwaliteit van leven

Ik weet als geen ander hoe het hebben van klachten je leven op een negatieve manier beïnvloedt. Door acupunctuur, de natuurlijke geneeswijze, ben ik nog dagelijks blij en dankbaar. Het heeft ervoor gezorgd dat ik elke dag opnieuw nieuwsgierig ben naar het verkrijgen van meer kennis. Hoe meer kennis ik heb, hoe beter ik jou bij Acupunctuur Gorinchem kan helpen met het vinden van een oplossing voor jouw klachten.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in en neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder als acupuncturist in Gorinchem.